Just another WordPress.com weblog

Alt unghi…

In final ramane aceeasi zi , aceeasi clipa de singuratate , acelasi final trist , aceleasi cuvinte nespuse,aceleasi ganduri negre …. acelasi tu . Ai trait ce ai putut trai si ai luat uitand sa si oferi .
Pana acum ai ramas detasat de orice sentiment uman si nu ai simtit niciodata nevoia de a te completa , dar o singura amintire poate schimba intreaga ta structura si definitie . Te uiti in oglinda incercand sa descifrezi acel chip obosit si plin de trairi intense , incercand sa prinzi un rost util , ceva care sa-ti ateste existenta si faptele .
Ultimele clipe date de Divinitate le-ai ratat uitand ca viata se petrece acum . Ai trait mai mereu in trecut , rar in viitor si niciodata in prezent . Nu ti-ai depasit temerile nici cand ai avut ocazia preferand sa traiesti cu ele langa tine . De ce nu ai dat drumul rutinei? Succesele nu se pot masura in lucruri materiale , acestea venind defapt o data cu reusitele proprii .
Poate ca vei mai primi o sansa , iar atunci o vei lua de la capat . Cine stie ? Aceleasi greseli se pot uita pentru a fi repetate , iar aceiasi oameni vor exista mereu pentru a te descuraja . Tot un om marunt vei ramane … dar poate ca vei alege alte lucruri .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s