Just another WordPress.com weblog

Despre iubire…

„Ea un înger ce se roaga/ El un demon ce viseaza;/Ea o inima de aur /El un suflet apostat; ” (M. Eminescu – Inger si Demon”
Pornind de la acest citat, m-am gandit ca daca ar avea chip iubirea ar fi jumatate femeie si jumatate barbat, caci asa se explica dorinta nebuna de a impartasi sentimentul intre barbat si femeie. As putea spune chiar ca aceasta cauta ceea ce ii lipseste: o jumatate de femeie si o jumatate de barbat pentru a se intregi si a revarsa sentimentul mirific.
Eu am in minte mai multe ipoteze, dar sunt sigura ca nu o sa le inteleaga nimeni…asa ca ma limitez la aceasta idee stiintifico fantastica :))

Iubirea nu ai cum sa o inveti din carti sau din povesti auzite de la cei ce au cunoscut-o, trebuie sa descoperi acele mici indicii ce treptat vor duce catre comoara.
E ca un labirint, in care exista mai multe drumuri…in functie de cel pe care il alegi vei descoperi CEVA…totul sta in mainile tale sa hotarasti daca ceea ce ai gasit este ceea ce aveai nevoie pentru a deveni fericita. Daca nu este, lasi „cadoul” jos si mergi mai departe…(Anumite jumatati pot fi doar niste iluzii, niste cautari ce nu mai au sfarsit, popasuri temporale sau definitive)…undeva trebuie sa fie fericirea fiecaruia, in functie de alegerile pe care le facem, o sa o descoperim mai devreme sau mai tarziu.

Doua maini ale mele, doua ale lui si inca doua ale iubirii,
O inima timida am eu, una puternica TU…iar iubirea le uneste.
Eu fac un mic pas, Tu unul urias…si uite asa iubirea noastra porneste
Uneori mai repede, alteori mai agale, dar v-a ajunge tot pe drumul fericirii…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s